این اظهار نظر تلخ نکات بسیاری در دل خود دارد و می تواند عامل بی تفاوتی اخیر کیروش نسبت به اتفاقات حول ملی پوشان تلقی شود. کارلوس کیروش که روزگاری بر روی حضور تک تک ملی پوشان در مرکز PEC اصرار و تاکید داشت با بی تفاوتی خاصی از کنار همراهی سید جلال حسینی با پرسپولیس در بازی مقابل الجزیره گذشت و حرفی نزد(سید جلال در آن بازی محروم بود) و از همان جا مشخص شد که او قلم قرمز بر اسم سید جلال کشیده است.
به گزارش خبرگزاری ایپنا او در تمام طول مدتی که شفر در استقلال مسئولیت داشت و وریا غفوری به عنوان هافبک راست به میدان رفت هرگز حرفی در مورد پست بازی او نزد که او باید در پست دفاع راست امتحان پس دهد که البته وریا در این پست هم امتحان خود را به خوبی پس داده بود و بسیاری موارد دیگر که نشان می داد سکوت کیروش از رضایت نیست و او تنها در حال تحمل رفتارهای مسئولین فدراسیون فوتبال ایران است و به قول علی کریمی برای پایان این همکاری طاقت فرسا در پایان جام جهانی لحظه شماری می کند.
برای کیروش مهم نیست که تیم ایران از اسپانیا ۱ گل بخورد یا ۱۰ گل! برای او چه اهمیتی دارد که تمام امید ایرانی ها درخشش و ارائه بازیهای غرورآفرین ملی پوشانشان در جام جهانی است او تنها به فکر یک حذف آبرومند است و پس از آن یک خداحافظی با انبوهی از تهمتها به افراد مختلف …
وقتی او در قرعه کشی جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹ شرکت نکرد باید می دانستیم که تیم ملی برای او معنایی ندارد و در واقع همه چیز برای او تمام شده است؛ او در حالی از حضور در محل قرعه کشی جام ملتهای آسیا ۲۰۱۹ طفره رفت که سرمربی نبودن او پس از جام جهانی هرگز دلیل خوبی برای این اتفاق نبود اما به واسطه همان قرارداد ترکمانچایی که با او بسته شده است، او ارباب بود و فدراسیون رعیت این ماجرا و حرف حرف کیروش بود بدون اینکه بابت رفتار و کردارش جریمه ای بپردازد.
وقتی کیروش به جای تماشای بازیهای لیگ در مراسم تبلیغات یک بانک حاضر می شود، باید تا ته قصه را می خواندیم که همه چیز برای او تمام شده است و او تنها به فکر انتهای داستانش با تیم ملی در پایان جام جهانی است و تیم ملی در اولویت ۳ و ۴ او قرار گرفته به طوری که کارهای اقتصادی و سفرهای برون مرزی بی مورد برای او ارجحیت داشتند.
او در حالی چشمانش را به درخشش ملی پوشان داخلی بست که درست پس از بازیهای ضعیف ایران مقابل تونس و الجزایر او تقصیرها را به گردن عدم آمادگی ملی پوشان داخلی انداخت اما از بدشانسی او وریا غفوری که تازه از اردوی تیم ملی بازگشته بود در نیم ساعت پایانی بازی با نفت تهران به زمین آمد و نتیجه ۱- ۰ باخته استقلال را به ۲-۱ تغییر داد . وحید امیری نیز در همان زمان تنها پاسور پرسپولیس بود و امید ابراهیمی و مهدی ترابی و قلی زاده هم که بهترین نمایشها را برای تیمشان داشتند. او در نهایت قصد داشت لیگ ایران را تحقیر کند و رامین رضاییانی که یک فصل کابوس وار را در سکوهای استادیوم ها در اروپا گذراند را به ستاره این فصل لیگ یعنی وریا غفوری ترجیح داد! او خانزاده را که با اشتباه کمرشکنش تیم پدیده را پایین و پایینتر فرستاد را به سید جلال حسینی که تیمش قهرمان لیگ شد ترجیح داد و …
دود این لجبازیها به چشم فوتبال ایران خواهد رفت چرا که کیروش با هر نتیجه ای تا قران آخر پولش را تمام و کمال دریافت می کند و از ایران می رود و این یک نسل از فوتبال ایران است که ۴ سال عقب افتاد. به نظر جناب CQ، آیا علی علیپور و کاوه رضایی بیشتر به درد تیم ملی میخوردند یا رضا قوچان نژاد پا به سن گذاشته که عملکرد ضعیفی در تیم باشگاهی اش داشت؟
منتظر دفاع اتوبوسی باشیم
از لیست تیم ملی به وضوح مشخص است که او قصد دارد در بازیهای جام جهانی باز هم همان سبک بازی خسته کننده و ملال آور دفاع اتوبوسی را مقابل حریفان به نمایش بگذارد! در این مورد تردیدی وجود ندارد که تیم ایران نمی تواند در مقابل تیمهای با کیفیتی همچون مراکش، اسپانیا و پرتغال دست به بازی مالکانه بزند اما حداقل انتظار نیز این است که بازی پایاپایی از تیم ملی نظاره گر باشیم و نه مثل بازی با نیجریه و بوسنی و آرژانتین، یک بازنده محض که تنها به فکر کمتر گل خوردن وارد زمین شده است.
حتماً به یاد دارید که در نظرسنجی که در انتهای جام جهانی ۲۰۱۴ از هواداران فوتبال به عمل آمد، تیم ایران ملال آورترین بازیها را از نظر تماشاگران به نمایش گذاشته بود به طوری که کاریکاتور دفاع اتوبوسی کیروش نیز پس از آن منتشر شد.
او چیز جدید برای فوتبال ما ندارد
کارلوس کیروش چیز جدیدی به فوتبال ما در فاز هجومی اضافه نکرده و تنها هنرش آموزش ساختار دفاعی درست و استقرار صحیح در زمین بوده و به نظر می رسد مسئولین فدراسیون فوتبال نیز نباید اصراری به ماندن این مربی در تیم ملی داشته باشند چرا که او اگر چیز خاصی برای ارائه یک فوتبال هجومی داشت، در این ۸ سالی که سکان هدایت تیم ملی را بر عهده داشت حتماً رو می کرد.
در پایان باید گفت این اشتباه فدراسیون فوتبال بود که از مدتها قبل این سیگنال را به کیروش داد که او پس از جام جهانی ۲۰۱۸ دیگر سرمربی تیم ما نیست و با این شرایط نیز به طور قابل ملاحظه ای از انگیزه کیروش برای فعالیت و کار کردن با تیم ملی کاسته شد و نتیجه آن را نیز احتمالاً با نتایج عجیب در جام جهانی خواهیم دید.
کم پیش می آید که به کارمندی بگویند شما تا ماه آینده اخراج خواهی شد و او در یک ماه باقی مانده تا موعد اخراجش، به سبک سابق به کارش ادامه دهد و چه بسا دست به خرابکاری هایی در سازمان مذکور نیز بزند!
لیست اعلام شده از سوی کارلوس کیروش مملو از خرابکاریهایی است که اثراتش در جام جهانی ۲۰۱۸ با شکستهای سنگین مشخص خواهد شد؛ آقای کیروش واقعاً فکر کردید امیر عابدزاده با ۱۸۶ سانتی متر قد می تواند با رونالدو بپرد یا خانزاده می تواند روی سر رونالدو هد بزند؟ راستی ملاک دعوت از قوچان نژاد چه بود؟
لیست اعلامی توسط کیروش دهن کجی کاملی به لیگ برتر ایران بود چرا که سه تن از بهترین های لیگ در فصل جاری خط خوردند و در عوض چند بازیکن پر اشتباه لیگ که پای ثابت بیشتر گلهای دریافتی تیمشان بودند در لیست ۲۴ نفره حضور پیدا کردند؛ امیدواریم طبق گمانه زنی ها این لیست نهایی نباشد…
Saturday, 19 July , 2025