روز پنجشنبه هفته جاری مورخ ۱۷ اسفندماه همایشی با هدف تجلیل و تکریم پیشکسوتان، اساتید و قهرمانان ورزش کیک بوکسینگ در تهران برگزار خواهد شد. به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، به همین مناسبت گفتگویی با تورج‌علی عنصری  مسئول و متولی برپایی این همایش انجام شده که در زیر می‌خوانید: * در مورد اهداف برپایی این […]

روز پنجشنبه هفته جاری مورخ ۱۷ اسفندماه همایشی با هدف تجلیل و تکریم پیشکسوتان، اساتید و قهرمانان ورزش کیک بوکسینگ در تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، به همین مناسبت گفتگویی با تورج‌علی عنصری  مسئول و متولی برپایی این همایش انجام شده که در زیر می‌خوانید:

* در مورد اهداف برپایی این همایش کمی توضیح دهید؟

– متاسفانه طی سالهای اخیر ارزشهای اخلاقی و منشهای پهلوانی در ورزش ما تا حدودی کم‌رنگ شده است. همه ساله مراسماتی به منظور یادبود و بزرگداشت چهره‌های ورزشی برگزار می‌شود که در آنها پیرامون اخلاق‌مداری، حفظ حرمت پیشکسوتان و ‌منشهای پهلوانی سخنها‌ گفته می‌شود اما در عمل شاهد تحقق این شعارها نیستیم. سوال بنده اینجاست که چرا با وجود گسترش علم و امکان تحصیل برای اقشار مختلف جامعه، دیگر شاهد ظهور و معرفی اسطوره‌های نام‌داری چون پوریای ولی و تختی نیستیم؟ وقتی پای صحبت پیشکسوتان عرصه ورزش می نشینیم، قریب به اتفاق آنها از بی مهری‌ها گله‌مندند. خیلی از آنها یا مورد بی‌وفایی شاگردانشان قرار گرفته‌اند و یا به واسطه کم‌لطفی فدراسیونهای مربوطه بیرون گود مانده‌اند و به عبارت بهتر خانه‌نشین شده‌اند. رسانه‌ها هم که در اغلب موارد به سراغ قهرمانان مشهور می‌روند و بدین ترتیب است که رنج و زحمت اساتیدی که با کمترین امکانات، عمر خود را برای ارتقاء فرهنگ ورزش این مرز و بوم صرف کردند، به همین راحتی نادیده گرفته می‌شود.

* به نظر شما با این دیدگاه می‌توان به گسترش ورزش در بین خانواده ها و جوانان امیدوار بود؟

– مسلما در این شرایط جوانان ما با دیدن جایگاه، وضع زندگی و معیشت مربی خود نمی توانند انگیزه و نگاه حرفه ای خود را به ورزش از جایگاه ورزشکار به قهرمان و سپس به مربی حفظ  کنند ؟ مطمئنا در صورت تداوم این روند، ورزشکاران ما بعد از مدتی،  با برآورده شدن حس شهرت و کسب مدال، جذب بازار کار می شوند و اصلا انگیزه ای برای ترویج فرهنگ ورزشی در آنان باقی نمی‌ماند. بنده در این فضای حاکم بر ورزش کشور و مخصوصا ورزش رزمی کیک بوکسینگ که متاسفانه از نظر شعائر اسلامی و احکام نیز کمتر مورد تایید و توجه قرار گرفته، بسیار ضروری و لازم دیدم که برای جبران و ادای احترام و به امید اینکه این عمل الگویی برای سایرین قرار گیرد، درصدد برپایی این مراسم برآمدم و انشاء‌الله با الگو گرفتن از آن شاهد این باشیم که به تدریج ارزشهای اخلاقی و ورزشی ما که در رشته‌های رزمی بسیار مورد اهمیت است، احیاء گردد.

* کدام یک از نهادها و سازمانها در اجرای این طرح شما را حمایت کرده اند؟

– بنده مدتی است که مسئول کمیته کیک بوکسینگ دانشگاه پیام نور شد‌ه‌ام و در ادامه فعالیتها با هماهنگی های به عمل آمده با دکتر عبدالمهدی نصیرزاده موافقت ایشان برای برگزاری این مراسم گرفته شد و در این خصوص دانشگاه پیام نور واحد تهران جنوب با در اختیار گذاشتن فضای سالن عضدی، حمایت خود را اعلام نمود.

* اهدافتان در این کمیته از جذب قهرمانان و مربیان رزمی چیست؟

– باتوجه به اینکه علاقمندان بسیاری در سبکها و انشعابات آن در سراسر کشور مشغول فعالیت هستند و از آنجا که یکی از نیاز های ضروری ورزش امروز کشور، خصوصا در مناطق محروم، انتقال و آموزش مفاهیم علمی به مخاطبان خود می‌باشد، لذا ما با ایجاد  نگرشی متفاوت، آموزش و مفاهیم را با نگاه کارگاهی و کاربردی در اختیار این عزیزان قرار می‌دهیم  که هم امکان کارآفرینی و درآمدزایی داشته باشد و هم در بهبود روند علمی ورزشکاران تاثیر گذار باشد.