رئیس هیئت کوهنوردی خوزستان گفت: علی رغم مشکلات مالی، عملکرد خوبی داشتیم .

قدرت الله نیکخواه در گفت و گو با خبرنگار ایپنا واحد خوزستان : اظهار کرد:( یکشنبه، هفدهم دی ماه در اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان) پایش عملکرد نه ماهه سال ۹۶ برگزار شد، همینطور بررسی برنامه های سه ماهه چهارم با حضور معاون فنی ورزشی مدیرکل ورزش و جوانان استان و اعضاء هیات کوهنوردی استان برگزار شد.

رئیس هیئت کوهنوردی استان خوزستان افزود: عملکرد نه ماهه بر اساس هدف گذاری که ابتدای سال به اداره کل ورزش و جوانان استان تحویل دادیم بجز یکی دو مورد محقق شد.با توجه به مشکلات مالی، من به عنوان رئیس هیئت استان هم انتظار برآورده شدن این میزان از برنامه ها را نداشتم چون در ۹ ماهه اول هیچ گونه دریافتی از اداره کل و فدراسیون هم نداشتیم.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در بحث آموزش طبق برنامه ریزی های انجام شده، ۳۶ دوره آموزشی را مدنظر داشتیم که در ۹ ماهه اول ، ۶۵ دوره را برگزار کردیم که جهش بسیار خوبی در زمینه آموزش به همت خانم صمدیان، مسئول آموزش هیئت استان انجام شد.

نیکخواه گفت: برای اولین بار پنجمین دوره طراحی و داوری اسکای رانینگ کشور را به میزبانی خوزستان برگزار کردیم، هم چنین برای سه ماهه چهارم، مسابقات سنگ نوردی رشته سرعت بانوان و اقایان در قالب جام فجر را در نیمه اول اسفندماه خواهیم داشت .

رئیس هیئت کوهنوردی استان خوزستان بیان کرد: درخواست میزبانی اسکای رانینگ کشور (جام فجر)، را به فدراسیون دادیم و منتظر اعلام نتیجه آن هستیم، البته اگر میزبانی هم به ما داده نشود، در قالب جام زاگرس مسابقات کشوری را برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: یک صعود سراسری زمستانی برای ایام دهه فجر پیش بینی کردیم که با حضور کوهنوردان سراسر استان برگزار خواهد شد. در نیمه دوم اسفند نیز پیگیر برگزاری همایش کوهپیمایی خانوادگی در ارتفاعاتی در نزدیکی اهواز را برای آن پیش بینی کردیم که با حضور بیش از ۴ هزار نفر برگزار کنیم .

رئیس هیئت کوهنوردی استان خوزستان در ادامه گفت: درخصوص صعودهای ورزشی سنگ نوردی سالنی که تنها رشته قهرمانی هیئت ما است، تنها جایی که امکانات لازم را دارد، شرکت مناطق نفت خیز جنوب است که در مسابقات سال گذشته، همکاری هایی با ما داشته‌اند، امیدواریم این معاملات بیشتر شود که قرار است با هماهنگی اداره کل و برگزاری جلسات سه جانبه بتوانیم همگرایی لازم را ایجاد کنیم اما شرکت های دیگر می توانند در برنامه های کوهپیمایی خانوادگی که قرار است برگزار کنیم از طریق حوزه ورزشی خود، با ما همکاری کنند که این موضوع را هم در شورای ورزش استان پیشنهاد کردیم تا مطرح شود .

نیکخواه درخصوص قهرمانی های ۹ ماهه اخیر ورزشکاران خوزستانی گفت: با توجه به اینکه تنها رشته قهرمانی هیئت کوهنوردی، سنگ نوردی سالنی است، در ۹ ماه اخیر، بیش از ۱۰ مدال آوری در سطح کشوری، ۷ نفر دعوت به اردوی تیم ملی و درنهایت، انتخاب سه نفر به عضویت تیم ملی درآمدند.

وی گفت: اگر در دو بخش به ورزش توجه شود می توانیم یک برنامه ریز مدون برای تداوم قهرمانی داشته باشیم که مورد اول، زیرساخت ها است که باید سالن های اختصاصی سنگ نوردی سالنی تهیه شود، دیوارهایی را در سالن های چندمنظوره اعمال کردیم که متاسفانه مشکلات متعددی را برای استفاده ایجاد کرده است، همچنین استانداردسازی دیوارها هم می بایست انجام شود تا قابلیت برگزاری مسابقات کشوری و بین المللی ایجاد شود، اما مورد دوم، استعدادیابی است که این کار را در مقطعی در مدارس ابتدایی انجام دادیم که نتیجه اش، پرورش قهرمان در سالهای اول در رده نونهالان و نوجوانان بود. انجام کارهای استعدادیابی در رده های سنی پایین بویژه نونهالان می تواند به تداوم قهرمانی ها خوزستان کمک کند که بدون شک همه این ها مستلزم هزینه است.

رئیس هیئت کوهنوردی استان خوزستان گفت: ساخت یک سالن سنگ نوردی اختصاصی که قابلیت برگزاری مسابقات کشوری و بین المللی را داشته باشد بیش از ۸ میلیارد تومان هزینه دارد اما نیازی نیست این اقدام را در تمامی شهرستان های استان انجام دهیم، یک سرمایه گذاری با این
هزینه در مرکز استان می تواند فضایی فراهم کند تا هم قهرنانان بیشتری تحویل جامعه دهیم و هم میزبانی هایی را بگیریم که در این صورت حضور سنگ نوردان برتر کشور در قالب مسابقات برگزار شده و یا اردوهای آمادگی تیم های ملی فرصت استفاده سنگ نوردان استان از قهرنانان آسیایی و جهانی بوجود می آید.

رئیس هیئت کوهنوردی استان خوزستان در پایان نیز اظهار کرد: یک مجموعه ۷۰۰ مترمربعی در تختی از سال ۸۸ ایجاد کردیم که سه دوره مسابقات هم در سالهای گذشته در آن برگزار کردیم، با توجه به اقلیم خوزستان و استهلاک تجهیزات مربوط به آن، توصیه نمی شود در فضای باز امکانات سنگ نوردی سالنی ایجاد شود چون هزینه های نگهداری آن بسیار بالاست و از عهده بودجه های موجود خارج است .