سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: مهدی بی باک با درخواست چند بازیکن ، سرمربی تیم ملی شد بعد از آن همان بازیکنان فیکس تیم ملی شدند.

مرتضی کریمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایپنا، در خصوص نتایج ضعیف تیم ملی تکواندو ایران در رقابت های قهرمانی جهان بیان کرد: نمی توان منکر زحمات بچه هایی شد که تلاش کردند و به مدال رسیدند، ولی جامعه تکواندو به اصل موضوع اعتراض دارد که ما نه تنها نتوانستیم از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم بلکه پس از سال ها از کسب مدال طلا بازماندیم و این یک فاجعه است.

وی در ادامه افزود: دلیل بازی های فاجعه آمیز نمایندگان ما در رقابت های جهانی این است که روابط بر ضوابط حاکم شده است، نه انتخابی تیم ملی برگزار می شود، نه گزینش کادر فنی روی اصول بود، شورای فنی که برای تایین سرمربی تشکیل شد هم کاملا فرمایشی بود.

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو توضیح داد: آن زمان که شورای فنی تشکیل شد، خلیفه ۱۲ رای آورد، عسگری ۹ رای ولی بی باک فقط ۳ رای آورد؛ آن وقت بی باک را کردند سرمربی! دلیلش هم این بود که چند بازیکن رفتند و تقاضا کردند که بی باک سرمربی شود، جالب اینجاست همان بازیکنان شدند فیکس تیم ملی بدون اینکه انتخابی برگزار شود یا موقعیتشان در خطر باشد، اگر به شورای فنی اعتقاد داریم چرا برای آرای آنها ارزش قائل نمی شویم؟

کریمی با بیان اینکه نفرات مدال آور از لیست سرمربی جدید خط خوردند، درخصوص پشت پرده گزینشی دعوت شدن ملی پوشان گفت: سرمربی پس از اینکه انتخاب شد تمامی مدال آوران و کسانی را که زحمت کشیده بودند را کنار گذاشت، در عوض ملی پوشان دیگر با زد و بند فیکس تیم ملی شدند، وقتی یک دونده حریفی برای خود ببیند قطعا سرعتش را زیاد می کند ولی اگر احساس خطر نکند بی انگیزه به راهش ادامه می دهد، وضعیت ملی پوشان فعلی تکواندو همین است هیچ احساس خطری نکردند که کسی جایشان را بگیرد و نتیجه این شد که فقط خوردند و خوابیدند.

وی اضافه کرد: سجاد مردانی که از او انتظار مدال طلای المپیک داشتیم، آمد ۱۴ بر ۱ باخت تازه یک امتیازی هم که گرفت به خاطر اخطار حریفش بود، بازیکنان در مسابقات باهم درگیری داشتند و این فاجعه است، حاجی زواره ضربه خورد اما کسی بلد نبود به او بگوید وقتی ضربه خوردی بایست، حتی قوانین ساده را هم بلد نیستند که به بازیکن بگویند.

سرمربی سابق تیم ملی تاکید کرد: وقتی فردی برای مبارزه وارد زمین می شود ۲۰ تا ۳۰ درصد نتیجه آن به هوش فردی در زمین مرتبط است اما بقیه برمی گردد به حواشی دور زمین، آیا ما یک بزرگتر داشتیم که بین بازیکن و مربی وساطت کند؟ آیا کسی بود به بچه های ما بگوید حق ندارند یکدیگر را خراب کنند؟

**برای بیرون آمدن از منجلابی که تکواندو در آن فرو رفته است چه کار کنیم؟

کریمی برای بیرون آمدن تکواندو از منجلاب فعلی راهکار داد: اولین نکته این است که فراموش نکنیم تکواندوی ایران پتانسیل لازم را دارد، من فکر می کنم اگر همین تیم را با یک برنامه ریزی صحیح تر و ریکاوری درست به مسابقات می فرستادیم می توانستند اول یا دوم جهان شوند آن هم با مدال های خوش رنگ برای حل این معضل باید وحدت بین نیروها حفظ شود، منتقدان فدراسیون دعوت شوند، اتاق فکری تشکیل شود از همه ایده بگیریم مشورت بخواهیم، من سال ۹۲ که سرمربی تیم ملی بودم برای خودم اتاق فکر داشتم از بزرگان راهنمایی می خواستم درستش هم همین است .

وی در ادامه افزود: دومین نکته این است که فدراسیون نشینان باید انتقاد پذیر باشند! چرا هادی ساعی که برای این کشور افتخار آفریده و همه دنیا او را قبول دارند باید بیرون گود بماند؟ آیا درست است او را بایکوت کنیم تنها به این دلیل که برای ریاست فدراسیون کاندیدا شده است؟ مگر پولادگر نمی گفت ساعی مثل پسرم است، حالا چطور شده که او دیگر جایی در فدراسیون ندارد؟

سرمربی سابق تیم ملی تکواندو در بخش پایانی صحبت هایش گفت: انتظار جامعه تکواندو این است که هر چه زودتر فکری به حال این نتایج فاجعه آمیز شود و نگذاریم استعدادهای تکواندوی کشور به خاطر روابط از تیم ملی دور بمانند.

انتهای پیام