انتخابات فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی در راه است و روز به روز ماراتن کسب کرسی این سازمان شتاب بیشتری به خود می گیرد و تقابل تخصص و تجربه بین دو نامزد مطرح تنور این انتخابات را داغدار کرده است .

به گزارش خبرگزاری ایپنا انتخابات فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی در راه است در حالی که روز به روز رقابت برای کسب کرسی این سازمان بیت دو نامزد مطرح بیشتر شده و در یک سو تجربه و در سوی دیگر تخصص تنور این انتخابات را گرم تر کرده است.

تقابل نیروی جوانی، انگیزه و تخصص با لابیگری و تجربه
کارزار انتخاباتی را روزهای حساس خود رسانده است و طبق بررسی های میدانی و شنیده ها به نظر می رسد، بخت دو کاندیدا در کسب کرسی ریاست فدراسیون دانشجویی کشور بیشتر از رقبای دیگر است.

از یک سو دکتر جمشید همتی دانش آموخته دانشگاه تهران ،نیروی جوان و با انگیزه با ارایه برنامه های پیشنهادی توانسته است نظر جامعه دانشگاهی را به خود جلب کند؛
وی دارای مدرک دکتری مدیریت ورزش بوده و در سوابقشان ریاست دانشگاه و مدیریت در ورزش دانشگاه آزاد به چشم می خورد.

همچنین از سوی دیگر دکتر محمد پورکیانی با سابقه مسولیت در فدراسیون مذکور و مدیریت در ورزش وزارت علوم و کاندیدا شدن در فدراسیون هندبال توانسته است از سایر کاندیداها پیشی بگیرد .

هریک از این دو نامزد با رویکردهای مختص خود می توانند مسیری متفاوت را در ورزش دانشجویی کشور رقم بزند.

پیش از این در سال های گذشته مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان از ایجاد امکانات ورزشی در خوابگاه‌های کشور به عنوان اتاق سلامت ابراز امیدواری کرده بود و گفته بود که با مهیا شدن این امکانات ورزشی فضای پویا و پرتحرک بین دانشجویان دانشگاه‌ها و خصوصاً دانشجویان مقیم خوابگاه ها ایجاد می شود.

وی همچنین گفته بود که نگاه دانشگاهیان به تربیت بدنی و ورزش دانشگاه ها باید به صورت علمی و دانشگاهی باشد.

هردو نامزد مقالات علمی مختلفی را جهت رونق ورزش خوابگاهی و دانشجویی و بخصوص برقراری ارتباط موثر جامعه جوانان با ورزش ارائه داده اند و اکنون باید همگان نظاره‌گر این ماراتن تخصصی باشند چرا که وقتی علم و دانش و بخصوص تجربه با ورزش ادغام می شود انتخاب فرد اصلاح برای این سمت بسیار حساس خواهد بود.

پیش از این دکتر محمد پور کیانی گفته بود که ورزش دانشگاهی تاثیر بسیار زیادی بر شادابی و نشاط دانشگاه‌ها و سلامت دانشگاهیان خواهد داشت و اکنون باید دید آیا این مدیر باتجربه می تواند شعارهای خود را عملی کند و تحول چشمگیری در ورزش دانشگاهی ایجاد کند .

همچنین دکتر جمشید همتی در گفت و گو با خبرنگار ایپنا گفته است که
پیشبرد اهداف دیپلماتیک از جمله کارکردهای سیاسی و بین المللی ورزش است که کشورهای مختلف تلاش می‌کنند با بهره گیری مناسب از ظرفیت‌های ورزش آن را محقق کنند؛ تغییر ابزار قدرت دولت ها جهت ارتقای منزلت و جایگاه خود از قدرت سخت وقدرت نرم نقش دیپلماسی ورزش را بیش از پیش آشکار می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفته بود که ورزش به عنوان یکی از نمادها و عرصه‌های تحقیق و دیپلماسی عمومی می تواند در قالب یک برنامه مدون آرمان‌ها ارزش‌ها و عقاید و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی را توسعه دهد؛ از راهکارهای عملیاتی در این خصوص میزبانی رویدادهای ورزشی بین‌المللی و کسب کرسی های موثر ورزشی است .

دکتر همتی اشاره کرده بود که
رویدادهای بین‌المللی ورزشی عرصه مناسبی برای مدیریت افکار عمومی و تحقق اهداف دیپلماسی عمومی کشورها است چرا که ورزش پدیده فرهنگی است که از مسیر ارزش‌های جهانی مشترک اجرا می‌شود؛ به طور کلی اثرات ورزش به عنوان یک پدیده فراملیتی فرامرزی بر کسی پوشیده نیست، ابعاد گسترده نقش بی‌بدیل ورزش شامل فرهنگ اقتصاد سیاست جامعه ورزش را به عنوان مقوله ممتاز در توسعه تعاملات و تبادلات بین المللی نمایان می‌سازد زمانی که پدیده ورزش با علم و دانش و نیروی جوانی ترکیب می شود می تواند منشاء تحولی عظیم را فراهم نماید.