هزینه ویزای استارتاپ کانادا در مقایسه با مزایای شگفت انگیزی که این ویزا برایتان به ارمغان می آورد، بسیار مقرون به صرفه و ایده آل ارزیابی شده است. فرقی نمی کند صاحب یک بیزینس هستید یا به مدیریت یک کسب و کار مشغولید؛ به هر حال ویزای استارتاپ کانادا یکی از بهترین گزینه های مهاجرتی است که پیش رو دارید. این ویزا که به طور اختصاصی برای کارآفرینان موفق و خلاق در نظر گرفته شده، فرصتی ایده آل برای مهاجرت شما و خانواده تان فراهم می سازد. جالب است بدانید که طراحی این ویزا فضای رقابتی میان استارتاپ ها را…
هزینه ویزای استارتاپ کانادا در مقایسه با مزایای شگفت انگیزی که این ویزا برایتان به ارمغان می آورد، بسیار مقرون به صرفه و ایده آل ارزیابی شده است. فرقی نمی کند صاحب یک بیزینس هستید یا به مدیریت یک کسب و کار مشغولید؛ به هر حال ویزای استارتاپ کانادا یکی از بهترین گزینه های مهاجرتی است که پیش رو دارید. این ویزا که به طور اختصاصی برای کارآفرینان موفق و خلاق در نظر گرفته شده، فرصتی ایده آل برای مهاجرت شما و خانواده تان فراهم می سازد. جالب است بدانید که طراحی این ویزا فضای رقابتی میان استارتاپ ها را حسابی داغ کرده است. به گونه ای که به جرأت می توان گفت با روی کار آمدن استارتاپ ویزای کانادا، آینده کسب و کارهای نوپا درخشان تر از پیش خواهد بود!
مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ
شاید شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که می خواهید از طریق سرمایه گذاری در کانادا برای همیشه راهی این کشور رویایی شوید. شاید هم کارآفرینی خلاق هستید که ایده هایی نوآورانه در سر دارید و می خواهید از این طریق به کانادا مهاجرت کنید. در هر صورت مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ یکی از مطمئن ترین و در عین حال اقتصادی ترین روش هایی است که برایتان سراغ داریم. این روش، به شما کمک می کند که نوآورانه ترین ایده هایتان را به واقعیت تبدیل نموده و در عین حال اقامت دائم یک کشور فوق العاده را دریافت کنید. یک تیر و دو نشان طلایی به معنای واقعی!
اگر رویای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری یا راه اندازی استارتاپ را در سر میپرورانید، میبایست نخست حمایت یکی از سازمانهای تایید شده این کشور را جلب نمایید. توجه داشته باشید که جلب حمایت هر سازمانی کارساز نبوده و تنها حمایت گروهها و سازمانهای تایید شده ای که در ادامه نامشان را آورده ایم، کارتان را پیش میبرد:
- سرمایه گذاران ریسک پذیر
- گروه های سرمایه گذاری Angle
- مراکز رشد کسب و کار
اگر موفق به دریافت نامه حمایتی از جنب این سازمان ها شوید، می توانید نسبت به اخذ ویزای استارتاپ کانادا اقدام نمایید. در گام بعدی باید به اداره مهاجرت کانادا ثابت کنید که قصد راه اندازی استارتاپ در این کشور را دارید. اگر این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید، می توانید چمدان هایتان را جمع کرده و به اتفاق خانواده راهی این کشور پیشرفته شوید!
مزایا و معایب ویزای استارتاپ کانادا
شاید باورتان نشود، اما مزایایی که ویزای استارتاپ کانادا به ارمغان می آورد؛ بسیار اعجاب انگیزند. این ویزا که امروزه متقاضیان فراوانی داشته و به یکی از محبوب ترین روش های مهاجرتی به کانادا تبدیل شده؛ از ایده های خوب و بکر پشتیبانی می کند. پس اگر ای ناب در سر دارید، به احتمال قوی می توانید از طریق این ویزا مسافر کانادا شوید.
نداشتن محدودیت سنی و تحصیلی یکی دیگر از بزرگترین مزایای ویزای استارتاپ کاناداست. فرقی نمی کند دیپلم دارید یا صاحب یک مدرک آکادمیک از فلان دانشگاه معتبر هستید. حتی فرقی نمی کند چندمین دهه از عمرتان را سپری می کنید. در هر صورت می توانید برای دریافت استارتاپ ویزای کانادا اقدام نموده و یا خیال راحت راهی این کشور شوید.
اگر ویزای استارتاپ کانادا بگیرید، راهی این کشور شده و کسب و کارتان را راه اندازی کنید، اما شکست بخورید؛ تکلیفتان چیست؟!
شاید عجیب و غیر قابل باور به نظر برسد، اما حقیقت این است که حتی در صورت شکست استارتاپ نیز اقامت شما حفظ خواهد شد.
همان طور که در جریان هستید، استارتاپ کاری گروهی است و اغلب به صورت تیمی انجام می شود. استارتاپ ویزای کانادا امکان اقامت دائم شما و چهار نفر دیگر از هم تیمی هایتان را فراهم می سازد. راستی می توانید خانواده هایتان را نیز همراه برده و زندگی جدیدی را در این کشور رقم بزنید!
ایده دارید، اما سرمایه ندارید؟!
نگران نباشید. شرکت های سرمایه گذاری زحمت پرداخت هزینه های پیاده سازی ایده های شما را می کشند. با این اوصاف از شما تا اقامت دائم کانادا فاصله چندانی نیست!
خُب در مورد مزایای فوق العاده ویزای استارتاپ کانادا صحبت کردیم. اکنون وقت آن است که به بررسی معایب این ویزا بپردازیم. معایبی اندک که به لطف وجود مزایای متعدد و متنوع قابل اغماض اند!
معایب
معیارهایِ واجد الشرایط بودنِ دریافت ویزای استارتاپ کانادا اندکی دشوارند. برای مثال شما می بایست مدرک زبان ارائه داده و یا نمونه طرح استارتاپ کانادا با احتمال موفقیت بالا انتخاب کنید. این مسئله موجب کناره گیری بسیاری از متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ این کشور شده است.
تعداد سازمان هایی که از متقاضیان دریافت ویزای استارتاپ کانادا اعلام حمایت نموده اند، بسیار محدود است. مسلما این سازمان ها قادر به پشتیبانی از کلیه طرح های ارائه شده نیستند و همین رو تعداد طرح هایی که بی حامی می مانند، قابل توجه خواهد بود.
از آن جا که این نوع ویزا نه محدودیت سنی دارد و نه تحصیلی، نه سرمایه چندانی می طلبد و نه هزینه زیادی روی دست متقاضیان می گذارد؛ رقابت بر سر آن بسیار شدید است. پر واضح است که در چنین شرایطی تنها آنان که ایده هایی که کاربردی دارند، موفق به اخذ ویزا می شوند.
طولانی بودن مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ کانادا، یکی دیگر از معایب این ویزا محسوب می شود که دست بسیاری از متقاضیان را از آن کوتاه نموده است. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید!
مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ کانادا
اداره مهاجرت کانادا مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا را چیزی حدود سه سال تخمین زده است. یعنی حداقل سه سال طول می کشد که شما بتوانید اقامت دائم این کشور را از طریق ویزای استارتاپ دریافت کنید. حال ممکن است این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که آیا امکان مهاجرت به کانادا زودتر از این موعد میسر نیست؟!
کافیست پس از این که پرونده مهاجرت از طریق ویزای استارتاپ را در اداره مهاجرت کانادا ثبت نمودید، نسبت به دریافت ویزای ورک پرمیت اقدام کنید. پس از صدور این ویزا می توانید به اتفاق خانواده تان وارد خاک کانادا شده و تا زمان صادر شدن ویزای استارتاپ، در آن جا بمانید.
هزینه ویزای استارتاپ کانادا
اگر جویای هزینه ویزای استارتاپ کانادا هستید، باید خدمتتان عرض کنیم که این هزینه شامل هزینه های دولتی و جانبی متنوعی است. لازم به ذکر است که هزینه ویزای استارتاپ کانادا سالانه از سوی اداره مهاجرت این کشور و بر اساس قوانین استارتاپ کانادا تغییر می کند.
مجموع هزینه ویزای استارتاپ کانادا بین ۶۰ تا ۷۰ هزار دلار می باشد. البته برای محاسبه هزینه کلی دریافت این نوع ویزا لازم است هزینه های جانبی دیگری همچون هزینه های دولتی اداره مهاجرت کانادا، هزینه انکوباتورها برای دوره آموزشی و… را نیز به هزینه های بالا بیفزایید.
هزینه ویزای استارتاپ کانادا هزینه های جزئی زیر را در بر می گیرد:
- هزینه دولتی بررسی پرونده: برای متقاضی ۱۶۲۵ دلار، برای همسر وی ۸۵۰ دلار و برای هر یک از فرزندان ۲۳۰ دلار
- هزینه های حق اقامت دائم: برای متقاضی و همسر وی ۵۱۵ دلار، برای فرزندان زیر ۲۲ سال رایگان
- هزینه دریافت مجوز کار
- هزینه های انگشت نگاری: برای هر فرد ۸۵ دلار و برای یک خانواده ۱۷۰ دلار
- هزینه تست پزشکی
- هزینه مربوط به مشاوران بیزینس یا انکوباتورها
- …
Friday, 18 July , 2025